Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

23 ιστιοπλοικό ράλλυ Ιονίου !!


























1 σχόλιο:

  1. Τα αποτελέσματα ανά κατηγορία διαμορφώνονται ως εξής (τα τρία πρώτα σκάφη με τους κυβερνήτες τους): Κατηγορία IRC: 1) ΑΠΗΔΑΛΟΣ ΝΑΥΣ με κυβερνήτη τον Παύλο Κούρκουλο, ΜΙΧΑΛΗΣ με κυβερνήτη τον Δημοσθένη Παπαμήτρο , LAVORO με κυβερνήτη τον Ανδρέα Καπελέτη Κατηγορία ORC international (κατ.
    Α): 1) COSMOTE ERYTOS 2 με κυβερνήτη τον Κώστα Μάνθο, 2) ZANTINO WIND με κυβερνήτη τον Παναγιώτη Στρούζα, 3) ΕΥΗ με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Λημνιό Κατηγορία ORC international (κατ.
    Ν): 1) Χριστίνα ΙΙ με κυβερνήτη τον Σπύρο Κανάρης, 2) ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ με κυβερνήτη τον Δημήτρη Πουρνατζή, 3) ΛΕΝΑ ΙΙ με κυβερνήτη τον Γιώργο Πρίφτη Κατηγορία ORC Club 1: 1) ΝΑΥΣΙΚΑ με κυβερνήτη τον Δανιήλ Αλχανάτη, 2) ΧΑΡΙΣΟΝ με κυβερνήτη τον Γεώργιο Χριστόπουλο, 3) CYNTHIA ΙΙ με κυβερνήτη τον Γρηγόρη Φρυδά Κατηγορία ORC Club 2: 1) ANNABELLA με κυβερνήτη τον Γιάννη Ευλογημένο, 2) ΑΡΓΩ με κυβερνήτη τον Μιχάλη Κόντη 3) ΚΥΜΟΘΟΗ με κυβερνήτη τον Ευάγγελο Βοζίκη Κατηγορία ORC Club 3: 1) ΖΑΝΙΝ με κυβερνήτη τον Παναγιώτη Κανάκη, 2) ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ με κυβερνήτη τον Ηρωδίων Ιωαννίδη, 3) ΑΙΓΕΑΣ με κυβερνήτη το Σπύρο Τζίτζη.
    Την επόμενη μέρα ξεκίνησε η εκκίνηση της 2ης ιστιοδρομίας από την Κυλλήνη, με τερματισμό στην Ιθάκη (απόσταση 33ν.μ.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή